Jégre léptek a Gorillák!

20130914-gorillák02

Az elmúlt hét végén a Gerillahoki csapata megtartotta első gyerekedzéseit! Szombaton a hokispalánták – egyelőre csak egy kezdő csoportban – két edző segítségével ismerkedtek a jégkorongozás alapjaival, majd vasárnap a kicsik két tréner közreműködésével tették meg első lépéseiket a jégen, a nagyok pedig egy edzővel elevenítették fel az előző szezonban tanultakat.

Célunk, hogy a jövőben minél több gyerek kerüljön közelebb a korcsolyázáshoz és a jégkoronghoz, hogy akár hobbiszinten is űzhessék ezt a sportot, illetve azok a fiatalok, akik megszeretik a hokit, a következő szezonban már bajnokságban is indulhassanak, a Gorillák csapatában.

Szombati edzéseink során a jégkorongozni vágyó lányok és fiúk tudásuk alapján kezdő és haladó csoportra osztva, játékos formában tanulják az alapokat, a korcsolyás és korongos gyakorlatok között rengeteg játékkal.

A vasárnapi foglalkozásokon az ifjú korcsolyázók szintén két csoportra osztva gyakorolnak: a haladó szekcióba a már korcsolyázni tudókat illetve a felnőtteket várjuk, míg a kezdő csoportban a legkisebbek tanulhatnak meg biztonsággal állni és mozogni a jégen. A haladók foglalkozásait ajánljuk továbbá azoknak a gyerekeknek is, akik a szombati edzést is látogatják, hiszen a jó korcsolyatudás elengedhetetlen a játékhoz!

Mindkét foglalkozáson – korlátozott számban – szívesen látunk 18 éven felülieket is (a gyerekeket kísérő szülők elsőbbséget élveznek), de a felnőttek számára elsősorban a Gerillahoki jégkorongedzéseit illetve korioktatását ajánljuk.

Korcsolyázás

Kipróbálnád? Kérdésed van?

Nézd át a “gyakran ismételt kérdések” rovatot, és ha még mindig nem kaptál kielégítő választ, keress fel minket elérhetőségeinken!

Hajrá, Gorillák!

Címkék:  ,

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>