Idén is jégen a Gorillák!

IMG_3493

Tavaly összesen több mint 30 kisebb és nagyobb koris- illetve hokispalánta látogatta foglalkozásainkat, és idén is várjuk minden vasárnap a Pólus Centerben a vállalkozó szellemű fiatalokat, hogy megismertessük és megszerettessük velük a jégen való mozgást.

A pálya két felén párhuzamosan működik a jégkorong- és a korcsolyatechnikai óra, ahol egymás mellett tanulhatnak az egészen kicsik (4 éves kortól) és a nagyobbak (egészen felnőtt korig). Igen, felnőtt kezdőket is várunk korizni (persze korlátozott létszámban), tehát azoknak is adott a lehetőség, akik együtt szeretnének tanulni csemetéjükkel. Az 55 perces tréningek alkalmával külön csoportokban segítünk elsajátítani a korcsolyázás illetve a jégkorong alapjait.

A pályán összesen 15 gyermek és legfeljebb 4 felnőtt fér el kényelmesen, így kérünk, mindig jelentkezzetek be az edzés előtt, hogy össze tudjuk számolni, hányan leszünk. A foglalkozások megkezdése előtt fél órával már gyülekezünk a jégpálya öltözőjében, hogy mindenki időben fel tudjon jönni a jégre.

Az alapvető felszereltséghez tartozik a fejvédő (síelő, biciklis, lovagló, hokis, stb.), a vastag kesztyű, a vízálló ruha és lehetőség szerint a térd- és könyökvédő. A helyszínen van lehetőség a korcsolyabérlésre, de ha a helyszínen egyeztetünk, és van készleten, lehet, hogy legközelebb mi is tudunk biztosítani kölcsönkorcsolyát. Innivalót (ne szénsavasat) mindig hozzatok magatokkal, hogy az ivószünetekben le tudjatok húzni egy-két kortyot, ezzel is pótolva a mozgással leadott folyadékmennyiséget.

További információkért vagy a jelentkezéshez kattintsatok az alábbi gombra:

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓK

Címkék:  

Mit szólsz hozzá?

A következő HTML-kódokat is alkalmazhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>